Bikezac cykelpåsar bak

Bikezac – mycket praktiska cykelpåsar från Cobags

Sedan ett par månader använder jag speciella cykelpåsar när jag handlar mat. De heter Bikezac och kommer från Cobags.

Vad är Bikezac?

Bikezac är rejäla plastpåsar som man enkelt kan hänga på pakethållaren. De är gjorde av tjockare plast, ungefär som den klassiska blåa Ikea påsen. Påsarna har krokar som passar de flesta pakethållare.

Bikezac cykelpåsar ovanifrån
En massa gott. Och blöjor.

För mig som inte har cykelkorg underlättar de väldigt mycket när jag handlar mat. Förr hängde jag vanliga matkassar på styret och det blev vingligt och osäkert. Nu hänger mina Bikezac påsar stabilt och säkert och jag kan handla mycket mer än förut. Maximal vikt är 8 kg per påse men har man packat så tungt skall man vara lite försiktig när man cyklar över större gupp så att inte krokarna ger vika.

Vikbara och återanvändbara

Påsarna går att vika ihop på ett sätt som gör att de inte vecklar upp sig. Det gör att de är enkla att ta med sig och använda flera gånger. Jag kommer absolut ha ett par Bikezac i min cykelväska när jag börjar jobba igen efter föräldraledigheten. Då kommer jag smidigt kunna handla på vägen hem från jobbet.

Jag har än så länge inte använt mina Bikezac i så många månader men de ser ut att hålla bra. Inget har gått sönder och de ser fortfarande relativt oanvända ut så jag tror jag kan använda dem ett bra tag till. När jag väl slitit ut dem är de 100% återvinningsbara.

Bikezac cykelpåsar fram
På min hoj passar påsarna även att hänga framtill när jag har barnstol där bak.

Enkelt och praktiskt

Påsarna finns att beställa på Cobags hemsida i lite olika färger, med eller utan tryck på. Man kan även beställa påsarna med egen text eller logga på.

Jag kan verkligen rekommendera att skaffa Bikezac cykelpåsar. De kostar inte många kronor (6 euro) men gör vardagen på cykel lite enklare. Dessutom gör man en liten, liten insats för miljön om man använder påsarna många gånger.

Bikezac cykelpåsar bak nära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.